Sanne

Hallo, ik ben Sanne Hendrickx en ben 26 jaar. Ik woon samen met mijn ouders, Jan en Jet, in Tilburg. Mijn twee broers Thomas en Job wonen niet meer thuis, maar gelukkig zie ik hen nog regelmatig. Ik heb ook een hond Moos, een super lieve Berner Senne.

Mijn hobby’s zijn dansen, line-dance, naar muziek luisteren en met mijn vader kijk ik graag naar voetbal. Ik ben fan van Ajax, maar ook van Willem2 en PSV.
Op maandag en dinsdag werk ik bij de Kleine Prins. Hier kan je koffie drinken, maar ook kan je van de boterkoek genieten die ik helemaal zelfstandig maak.
Op de andere dagen van de week ga ik naar de handweverij van het textielmuseum. Het is er erg leuk. Op dit moment ben ik placemats aan het weven, maar we maken er ook sieraden, tassen en kaarten. Kom maar eens kijken, ik leid je er graag rond.
Ik vind het leuk, maar ook spannend om ergens anders te gaan wonen en ik vind het huis erg mooi worden. Gezellig om mijn appartement in te gaan richten, ik wil een fijne loungebank. Fijn om met vrienden en vriendinnen samen in een huis te wonen.
Ik hoorde dat mijn appartement nr 13 krijgt. 2 x 13 met een streepje er tussen!!
Maar lees maar eens wat mijn moeder over 13 schrijft (‘Dichterbij’ onder ‘Berichten’). Het komt helemaal goed in Thornerbeek 13, zeker weten!!!!!