Benthe

Hallo ik ben Benthe, ik ben 20 jaar en ik woon nog bij mijn ouders (mama) Marcelle (papa) Frans en mijn twee broers Thijs van 22 jaar en Thomas van 24 jaar.
We wonen in Loon op zand, vlak bij de Loonse en Drunense duinen. Daar laten we de hond uit. Want wij hebben een hond thuis hij heet Jackie het is een Jack Russel.
Hij is mijn allerliefste hond, dus je begrijpt dat ik hem verzorg met het uitlaten in de bossen en natuurlijk zijn eten .
Ik zit niet meer op school, want ik werk tegenwoordig. Ik werk vijf dagen in de week, op maandag en dinsdag werk bij de Smaakmakers waar Mitch ook werkt en daar maak je appelkoeken, appeltaarten en natuurlijk andere lekkere dingen. Op woensdag, donderdag en vrijdag werk ik bij Brownies&DownieS, dat is een lunchroom in Goirle waar je lekker een kopje koffie of thee kan drinken en daar zit dan een stukje brownie bij. Op vrijdag zijn we wat later open want je kunt ook als je hebt gereseveerd komen eten wat de pot schaft. Dat is een menu van amuse van het huis, soep naar keuze en het hoofdgerecht kun je helemaal zelf kiezen. Als hobby”s doe ik hockey in het G-elftal van Weredi, lezen, zingen, breien, amika kijken en verhalen schrijven en op zaterdagochtend streetdance bij La Sala sportclub en wie weet misschien mag ik ook wel gaan stijldansen.
Het is heel spannend wat er allemaal gaat gebeuren voor ons in de Zevenhoek, maar ik mag wel zeggen dat ik, en de andere ook, wel zin hebben om daar te gaan wonen.