01 Tuin- en landschapsarchitect Steven Boink presenteert tuinplan.

Tuin- en landschapsarchitect Steven Boink presenteerde het eerste concept van zijn plan voor de inrichting van de tuin bij de Zevenhoek in Tilburg.

20160514 Tuinplan 1_4

Op 14 mei was een inloopdag gepland in ons wooninitiatief aan de Thornerbeek. Alle bewoners konden een kijkje nemen in hun toekomstige appartement, ter voorbereiding op de inrichting daarvan. Kijken, meten, foto’s maken, even bij de buren ‘op bezoek’; dat was de bedoeling.

Verrast door tuinplan, gepresenteerd en gratis aangeboden door Steven Boink.

Alvorens iedereen naar haar of zijn appartement ging, werd de aandacht gevraagd voor tuin- en landschapsarchitect Steven Boink, die zijn eerste plan presenteerde voor de inrichting van de grote tuin achter de Zevenhoek.

Steven heeft een eerste conceptplan gemaakt met daarin ruimte voor veel groen, leuke zitjes, speeltoestellen, een paar schaapjes(?) en de nodige parkeerplaatsen, rondom en achter het bestaande tuinhuis. Steven geeft daarin ook een advies hoe de taxi’s en auto’s straks veilig achter het pand kunnen rijden.

Het plan, ondersteund door mooie heldere schetsen en foto’s, werd enthousiast ontvangen door bewoners (en ouders). De bewoners luisterden aandachtig naar het boeiende verhaal van Steven en werden direct al uitgenodigd om met nieuwe ideeën te komen, die Steven later dan weer kan gaan gebruiken in zijn volgende plannen.

Steven, hartelijk dank voor je sponsoring in natura; wij zijn daar geweldig blij mee!!!!

Wordt vervolgd.

Klik op bijgaande link voor het complete plan:

20160514 Tuinplan Steven Boink Zevenhoek