Zevenhoek is gekozen tot Tilburgse Kroonappel! maart 2013

Oorkonde
Dank voor alle uitgebrachte stemmen Stichting de Zevenhoek is “door” naar de volgende rond en hoort bij de drie winnaars in Tilburg.
Zie ook hier de ontvangen felicitatie van onze burgermeester.

In de volgende ronde stemmen de winnaars op elkaar in twintig landsdelen. Wie er dan winnen gaan door naar de landelijke finale.

 

 

logo

Ter gelegenheid van de aankomende inhuldiging van de Prins van Oranje en Prinses Máxima, organiseert het Oranje Fonds de zoektocht naar de Oranje Fonds Kroonappels. Duizenden organisaties die iets betekenen voor de samenleving, hebben hun activiteiten voorgedragen. Zo ook Stichting De Zevenhoek die bijzondere mensen en wijk met elkaar wil verbinden.

Tijdens het stemweekend op 15, 16 en 17 maart vragen we u op deze website www.kroonappels.nl te stemmen op onze stichting als het beste of leukste initiatief in de gemeente Tilburg. We rekenen op uw steun om Oranje Kroonappel te mogen worden! Voor de uiteindelijke winnaars is er € 50.000,= beschikbaar èn een Appeltje van Oranje.

We zien u graag terug in het stemweekend, dat begint op vrijdagochtend 15 maart om 9u (CET). Indien u vast een kijkje wil nemen naar de initiatieven browse naar de link http://browse.kroonappels.nl/initiatieven/16992.html

klik daar bij de getoonde initiatieven De Zevenhoek aan. We hopen op uw stem!!!

NAMENS STICHTING DE ZEVENHOEK HARTELIJK DANK VOOR UW STEUN