031 OMC organiseerde een grandioos feest!!!

Op zaterdag 9 juli was het dan zover.

Het feest van de OMC Stichting Goede Doelen waar wij als Zevenhoek er één van zijn dit jaar.

In het prachtige clubgebouw van hockeyclub HC Tilburg werden wij vriendelijk verwelkomd met een glaasje prosecco om te proosten op dit mooie evenement!

Op het terras stonden prachtige lange tafels die met veel zorg en aandacht waren gedekt. Echt helemaal top!

20160709 OMC01 DSC_5605

Het eten was verrukkelijk, de drank vloeide gretig en het gezelschap kletste er vrolijk op los.

Voor onze kinderen was er een aparte ruimte binnen waar zij heerlijk rustig hun diner kregen opgediend. Hier was erg goed op ingespeeld. Ze hadden ook een beetje hun eigen menu wat m.i. goed in de smaak viel. Er is erg goed gegeten.

20160709 OMC02 DSC_5840

Vanaf 20.30 kwamen de gasten die zich hadden opgegeven voor het feest en deze werden ook verwelkomd met een drankje en een hapje. Het zag er allemaal heel erg sjiek uit en iedereen was ook echt “Summer sjiek” zoals gevraagd werd op de uitnodiging.

De discjockey speelde buiten eerst muziek waar onze “kids” meteen gebruik van maakten door te dansen wat erg goed ontvangen werd door het overige publiek.

IMG_0443

Wat later op de avond werd het feest voortgezet in het gebouw waar de disco verder heerlijke muziek liet horen en kregen we te horen dat er totaal voor alle 3 de goede doelen 25.000 euro was opgehaald. Helemaal geweldig dus!!

20160709 OMC04 DSC_0873

En met deze mooie boodschap ging het gezelschap nog met de voetjes van de vloer tot in de late uurtjes.

Het was een ontzettend leuke avond die iedereen volgens mij goed is bevallen. Ook zijn er door broers en zussen van onze “kids” (en van andere gezinnen) nog veel lotjes verkocht waar we prijzen mee konden winnen!

20160709 OMC03 DSC_0419

Dank aan de mensen van de organisatie…………jullie krijgen van al onze Zevenhoekers een dikke pluim!!

DSC_5778

Chapeau!!