050 Tennisclub Alphen zamelt geld in voor stichting de Zevenhoek.

Tennisclub Alphen organiseerde van 19 tot en met 26 juni 2016 een open toernooi. Tennisclub Alphen heeft de opbrengst van de loterij, die zij jaarlijks houdt tijdens het open toernooi, geschonken aan stichting de Zevenhoek, het wooninitiatief waarin Alphenaar Andy Kleiren het komend najaar gaat wonen.

Goed nieuws voor de Zevenhoek want naast de inrichting van de eigen appartementen, die door de bewoners zelf gebeurt, is er heel veel geld nodig voor de inrichting van de gemeenschappelijke ruimtes en de tuin. Denk daarbij aan de inrichting van de gezamenlijke keuken, woonkamer, eetruimte en ontspanningsruimte.

Op zondag 3 juli 2016 kwam Tijn Backx van tennisclub Alphen persoonlijk de opbrengst van de loterij overhandigen aan Andy. Andy mocht namens de Zevenhoek het mooie bedrag van €300,00 in ontvangst nemen, een bedrag waar wij heel erg blij mee zijn.

20160703 Opbrengst inzameling tc Alphen 2

Wij willen tennisclub Alphen, en natuurlijk allen die een lot hebben gekocht, heel hartelijk bedanken voor dit sympathieke gebaar en het mooie bedrag wat wij daardoor in ontvangst mochten nemen.

Namens alle toekomstige bewoners van de Zevenhoek,

Andy, Bas, Benthe, Bob, Dirk, Geertje, Jaimy, Jobine, Laurenzio, Maiara, Mariska, Marleen, Mitch, Patrick, Sanne en Sophie.

**************

In ‘Ons Weekblad’ van 8 juli 2016 is het volgende artikel gepubliceerd:

20160707 OW TC Alphen, bedankt