030 OMC dank je wel!!!!!

Op 9 juli organiseerde het OMC op het terrein van HC Tilburg

‘Celebrate the summer’

OMC staat voor Official Millennium Club: een naam die gekozen is bij de oprichting in 1999 toen het millennium voor de deur stond. OMC is een vereniging van enthousiaste dames uit (de omgeving van) Tilburg die zich inzet voor het Goede Doel. Sinds de oprichting van OMC in 1999 hebben zij meer dan €300.000,00 opgehaald voor, voornamelijk, lokale goede doelen.

Dit jaar was, naast ‘Eet met je hart’ en ‘Vila Vivre’ ook

stichting ‘de Zevenhoek’

uitgekozen als goed doel.

Kort na het grandioze feest publiceerde het OMC op haar website ‘omcstichtinggoededoelen.nl’ het volgende bericht:

Wat hebben wij een geweldig feest beleefd! Alles klopte; goed weer, super lekker eten, heerlijke drankjes, gezellige sfeer, vette disco en bovenal ontzettend leuke, lieve gasten! Dank alle sponsoren, dank aan Gastvrij Tilburg, jullie doen je naam eer aan, dank aan Espressivo voor de goeie muziek, onze voetjes doen nog zeer (!) en dank aan alle gasten, het was top! De ‘wensenwebshop” voor de drie goede doelen blijft open dus neem gerust een kijkje!

WE CERTAINLY DID CELEBRATE THE SUMMER!

 Op woensdag 13 juli stuurde het OMC het volgende bericht naar allen die de gekozen doelen een warm hart hebben toegedragen, in de vorm van sponsoring, aankoop van diner- en feestkaarten, het kopen van loten en aankopen in de wensenwebshop.

OMC dankt sponsoren!!!!!

OMC,

Stichting de Zevenhoek is super blij, dat zij dit jaar door u gekozen is als één van de drie goede doelen!

Namens alle toekomstige bewoners van de Zevenhoek:

DANK, DANK ,DANK!!!!!