Bob

Hoi! Ik ben Bob Groels en ben 22 jaar.
Ik ben een echte Tilburger en dus ook superfan van voetbalclub Willem II. Samen met mijn vrienden ga ik ieder thuiswedstrijd kijken. Ik zit zelfs in vak E, naast het vak waar de tegenpartij zit “ en die noem ik “De Boeven”.
Daarnaast vind ik hockey ook erg leuk. Ik ga graag kijken bij hockeyclub Tilburg naar heren 1 en dames 1. Ik kijk dan vooral goed hoe ze juichen als ze scoren zodat ik dat na kan doen bij mijn eigen hockeyteam. Ik hockey zelf in het 8-tal van het G-hockey van Were-di.

Ik heb een broertje van 18. Hij heet Jaap. Ik ben erg trots om een broer te zijn van Jaap. Dat vertel ik heel graag. Ik vind het ook super leuk om naar het hockey van mijn broertje te gaan kijken.
Ik heb ook een zus van 23, Floor, die woont al een tijdje uit huis, maar het is altijd feest als ze weer thuis is. Mijn zus coacht mijn hockeyteam. Dus daarom wil ik extra scoren!  ik vind het heel leuk om te stoeien met papa en te knuffelen met mama.

Naast sport ben ik ook gek op muziek. Het liefst feest ik heel de dag op partymuziek! Uitgaan en uitstapjes met vrienden vind ik super gaaf. Daarnaast vind ik het ook heel erg leuk om te skiën. Zo snel als mogelijk de berg af!

Op maandag en dinsdag werk ik op de Tuinderij De Guit ,Ik vind het heerlijk om rustig in de groentetuin te werken en af en toe lekker te sjouwen. Op woensdag, donderdag en vrijdag werk ik bij lunchroom Downies & Brownies in Oisterwijk. Afwassen ben ik niet echt fan van maar bedienen vind ik super leuk om te doen. Ik vind het ook erg gezellig als mooie meisjes of bekenden komen lunchen.

Ik vind het erg spannend om op mezelf te gaan wonen, maar ik weet zeker dat het een grote gezellige boel wordt!