Vacatures

Gastvrouw / Huishoudelijk medewerker bij De Zevenhoek voor 18 uur per week

De Zevenhoek is een kleinschalig wooninitiatief waarin 16 jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking wonen. De organisatie is nog betrekkelijk jong (oktober 2016) en biedt 24-uurs begeleiding.

Uitdagend werk:
Je voert alle huishoudelijke werkzaamheden uit, maakt schoon, je verzorgt de was, beheert de voorraad van de schoonmaakmaterialen- en middelen, je verzorgt de boodschappen- en voorraad, maakt de menu’s , bereidt maaltijden voor en kookt. Daarnaast geef je mede invulling aan de 24-uurszorg in de vorm van bieden nabijheid voor de bewoners. Kortom: je zorgt voor een opgeruimde en schone leefomgeving, waar de bewoners en jouw collega’s zich prettig voelen. De werktijden worden in overleg bepaald.

Wie zijn wij?
De Zevenhoek is een wooninitiatief dat is opgezet door ouders. De Zevenhoek biedt kwalitatieve zorg door het werken met korte lijnen. De opgestelde zorgvisie die zorgvuldig is ontwikkeld door de ouders, is steeds de inspiratie, “de bedoeling”, van het werk. Meer informatie is te lezen op www.zevenhoektilburg.nl

Wat vragen wij?

* Je hebt kennis van én ervaring met huishoudelijke werkzaamheden en schoonmaakmiddelen, -methoden en -technieken. Daarnaast verwachten wij dat je:

* Goed kunt omgaan met de bewoners. Bij eventuele veranderingen in de situatie van de bewoner weet je dit te signaleren en te rapporteren aan je collega begeleiders;

* Zelfstandig kunt werken en flexibel bent ingesteld;

* Integer en betrouwbaar bent, zodat je de privacy van bewoners kunt waarborgen;

* Gevoel hebt voor systematiek, ordelijkheid en hygiëne;

* Goed kunt samenwerken met je directe collega’s en andere teamleden

* Een relevante opleiding en/of ervaring op niveau 2


Wat bieden wij?
We bieden jou in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar, met de intentie hierna over te gaan naar een vaste aanstelling. Het salaris is gebaseerd op FWG 20 en ligt tussen 1616 en 2287 euro (bij een werkweek van 36 uur in de functie van gastvrouw/huishoudelijk medewerker) en wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding.

Enthousiast?
Solliciteer dan voor 19 februari en stuur je brief met CV naar: info@zevenhoektilburg.nl o.v.v. vacature 201902

Wil je meer informatie?

Neem dan gerust contact op met Christa 06-16295850. christadebrouwer@zevenhoektilburg.nl

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.